Täällä asuivat tehtaanjohtajat, ja myöhemmin majaa pitivät virkailija- ja työnjohtajakerho. Läpi historiansa on Kantola ollut paikka viihtyä, juhlia, edustaa ja neuvotella. Se rakentui Sunilan selluloosatehtaan välittömään läheisyyteen osana Aino ja Alvar Aallon suunnittelemaa Sunilan kokonaisuutta – Kantolasta katsottuna tehdas oli aina johdon valvovan silmän alla.
Sunilasta tuli jotain mitä ei ollut ennen nähty – viiden suuren teollisuusyrityksen yhteenliittymä, aikansa edelläkävijä ja kansallinen ylpeydenaihe. Se oli ikoni teollistuvalle ja modernisoituvalle Suomelle.
Tehtaanjohtajan illallinen on kunnianosoitus alueen teollisuuden historialle ja Kantolan historialle niin kotina kuin kerhona – sen seinät ja emännät ovat kuulleet ja nähneet ne kultaiset kasvun ja ilonpidon vuodet, kuin myös vaikeiden aikojen haasteet ja päätökset, hienovaraisesti pitäen salaisuudet sisällään.
Illallisen tarjoilu saa inspiraationsa alueen historiasta ja paikallisista raaka-aineista, ja ehkäpä annoksesi on katettu sille samalle lautaselle, josta tehtaanjohtaja joskus nautti juhlaillallistaan. Puhtaat ja tuoreet raaka-aineet ovat menun perusta, joihin laadukas ja viimeistelty annosten rakentaminen tuo oman osansa.
Tervetuloa istumaan illallispöytäämme ja nauttimaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä, jossa laadukkaan ja viimeistellyn ateriakokonaisuuden täydentävät ympäröivä arkkitehtuuri ja historia. Ole melkein kuin kotonasi, tapaamme täällä Kantolassa sanoa.
Tehtaanjohtajan illallinen on 7 ruokalajin annostarjoiluna toteutettu ilta, jossa keittiömestari valmistaa annokset paikan päällä, juuri teille. Illalliseen on hyvä varata aikaa noin neljä tuntia. Illalliseen on mahdollista yhdistää mm. elävää musiikkia tai muuta ohjelmaa, asiakkaan toiveiden mukaan.
Kantolan Tehtaanjohtajan illallinen toteutetaan yhteistyössä Teemu Suomalaisen Tee Mulle Cateringin kanssa.
___
Tehtaanjohtajan illallisen kyselyt ja myynti
Sunilan Kantola
puh. 044 244 7702
info@sunilakantola.fi